Cautare

875 de rezultate pentru "stiri bt" (3.86 secunde)
Dincolo de tumultul vietii de zi cu zi, dincolo de agenda publica a canalelor de stiri, acolo unde se dezbat presupuse teme de interes national, legate de statutul nu stiu carei vedete de televiziune sau de ceea ce se cheama justitia televizata, pentru ca vedem cu totii ca in plin campionat mondial de fotbal romanii au renuntat la analize sportive pentru a face interpretari pe justitie, se intampla lucruri grave, care daca vor fi incluse intr-o statistica, vom vedea cu totii formele unor abuzuri legislative, generatoare de anarhie administrativa.
4 dezbateri la televiziunile importante de stiri din Romania, luni, marti, miercuri si joi. In mod firesc, in mod normal, dansul (Klaus Iohannis-n.r.) ar trebui sa vina in fata oamenilor, sa vada ce program de tara are, cum se manifesta intr-o dezbatere .
Iohannis, la fuga "Pentru turul 2, Victor Ponta a punctat decisiv la capitolul curaj pentru confruntare pentru ca chiar inainte cu o saptamana de terminarea turului a facut aceasta propunere normala, dar curajoasa pentru orice fel de candidat, ca sa existe dezbateri la cele 4 televiziuni de stiri, 4 publicuri diferite, cu niste garnituri de comentatori care pot sa fie sau sa nu fie favorabili lui Ponta.
- Il invit la microfon pe presedintele Romaniei Victor Ponta, a spus Liviu Dragnea. Discursul presedintelui Victor Ponta a fost transmis de toate televiziunile de stiri. Surse: evz.ro si HotNews.ro
Televiziunile de stiri par nepregatite pentru acest tip de mesaj public. Ele vor scandal, reactii, comentarii, conflict pentru a-si creste audientele.
Vazandu-i recenta prestatie - aproape doua ore la o televiziune de stiri -, in minte mi-a rasarit imaginea grobianului care impinge batranica pe scari doar pentru ca, ulterior, sa o intrebe de ce se grabeste.
Au mai participat, pentru a mima legitimitatea intalnirii, Ema Stoica (studenta la Facultatea de Jurnalism), Adrian Despot, Tudor Benga (OKIAN), Alexandru Bindar (Uniunea Studentilor din Romania), Clara Matei (Asociatia Medicilor Rezidenti din Romania). Articolul integral poate fi citit aici: http://www.activenews.ro/stiri-politic/Cati-bani-au-primit-de-la-miliardarul-american-George-Soros-oengistii-invitati-de-Klaus-Iohannis-la-Cotroceni-126542
(STIRI PE SURSE) Senatorul PSD, Sorin Iliesiu, a facut un apel, printr-o scrisoare deschisa, catre bucuresteni sa decida in cunostinta de cauza intre principalii candidati la functia de primar al Capitalei, Marian Munteanu, respectiv Gabriela Firea.
La ora scrierii acesti stiri, la protestul organizat de Actiunea 2012, anuntat pentru ora 10 in Piata Universitatii, erau cativa oameni si Stegarul Dac, potrivit corespondentului HotNews.ro.
Televiziunile de stiri ne informeaza ca, la ceremoniile oficiale dedicate Zilei Nationale a Romaniei, vor fi absenti cativa importanti demnitari ai statului.
Prin comportamentul iresponsabil al lui Klaus Iohannis, Romania a fost aruncata intr-o criza politica inutila si cu atit mai pagubitoare cu cit, dupa 12 ani de crize, de scandaluri prostesti, spre bucuria televiziunilor de stiri, romanii au votat pentru o liniste minima in plan social-politic.
Desigur, acest sondaj de la unicul nostru institut credibil (cand nu e temporar capturat de Sebi Lazaroiu), CURS, l-ati fi putut citi ieri, daca presa nu ar fi asa de controlata ca agentiile de stiri online si ziarele l-au bagat sub pres.
Stiri pe surse: Dupa ce Victor Ponta a zis ca Liviu Dragnea intra in INCHISOARE, fostul premier a primit raspunsul:
STIRI PE SURSE Informeaza: Stratfor: Romania se uneste cu Moldova, Rusia se va destrama (Autor: Gabriel Zamfirescu) Un raport al Stratfor ar trebui sa ne faca sa sarim in sus de bucurie.
STIRI PE SURSE: Adrian Nastase dupa violentele din Piata Victoriei: Dorim o guvernare prin MAIDANE sau REVOLUTII COLORATE? (Autoare: Loredana Codrut) Analiza la rece facuta de Adrian Nastase, fost premier al Romaniei dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei.
Iata stiri transmise de agentiile de presa, care, alaturi de alte informatii similare aparute in presa in ultima vreme, ne fac sa credem ca Romania, fara a fi un paradis fiscal, a devenit, intr-adevar, o destinatie pentru oamenii de afaceri occidentali.
Contractul incheiat de fostul Cabinet cu grupul Vinci pentru modernizarea infrastructurii rutiere ar putea fi revizuit din punct de vedere juridic si financiar, in functie de concluziile auditului asupra acestui proiect, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu la o emisiune a unui post national de stiri.
Desi compania Boeing a semnat colaborarea cu Romaero in vederea realizarii de piese pentru Boeing 757 si 777, in urma cu aproximativ un an portalul de stiri Wall-Sreet cita un articol dintr-un cotidian national in care se preciza ca intentiile companiei sint acelea de a scoate din uz modelele invechite 717 si 757, urmind sa porneasca linia de fabricatie a unui long-currier, cu o capacitate superioara modelului 747, mai precis, producerea pina in 2006 a unei versiuni a modelului 777.
In urma monitorizarii presei locale, rezultatele obtinute arata ca peste 90% din articolele despre UE si integrarea europeana sunt stiri, ponderea editorialelor, a anchetelor si a interviurilor fiind extrem de redusa.
Sunt amintite in protest si cazurile concrete, de televiziuni care au difuzat stiri publicitare cu oferte turistice in strainatate, pentru ca, imediat, sa prezinte "Romania sub ape", un litoral inundat si impracticabil, cand, de fapt, anul trecut, in zona precipitatiile au fost minime.
google-analytics.com